Wat ga jij doen nu de lente gestart is?

De lente is begonnen en we kunnen allemaal meer naar buiten. Het zonnetje schijnt en het is heerlijk vertoeven in de lente zon. Maar dan is het nog de vraag wat je gaat doen. Want je wilt wel natuurlijk kunnen genieten, maar dan wel verantwoord. En soms heb je dingen die je juist in de lente kan doen die je in de winter bijvoorbeeld minder goed kan doen.

 

Motor rijden

De lente is ideaal om weer te beginnen met motor rijden. De temperatuur is goed, de wegen zijn droog en je hebt een lekker zonnetje wat schijnt waardoor je tijdens de pauze een dosis vitamine D binnen krijgt. Maar je hebt natuurlijk wel een paar belangrijke zaken die je moet regelen wanneer je gaat motor rijden. Zoals een goede verzekering, en soms moet je dan wel een motorverzekering vergelijken om zo de beste te vinden.

 

Een wandeling door de bossen maken

Dit is ook een activiteit dat heerlijk is, wat natuurlijk ook over het strand kan wanneer je in de buurt van de strand woont. Maar laten we het nu even bij de bossen houden. Het is namelijk zo, dat het heerlijk is om in de bossen te lopen wanneer het lente is. Je hebt het heerlijke lente zonnetje, waar we niet over uitgepraat raken natuurlijk. En ook omdat alles in de bloei staat. Dat is natuurlijk ook een goed ding. Alles komt weer tot leven en het is heerlijk om daar doorheen te lopen natuurlijk. En het is goed dat je even buiten komt natuurlijk. Dat is ook erg belangrijk.

 

De tuin een opknapbeurt geven

De lente is natuurlijk ook het ideale moment om de tuin aan te pakken. Denk bijvoorbeeld aan het helemaal omgooien van de tuin, maar je kan er ook voor kiezen om alleen wat nieuwe plantjes in de grond te stoppen en dan kan je gelijk alles opfleuren natuurlijk. En wanneer je toch bezig bent met plantjes in huis te halen om te planten in de tuin te zetten. Kan je ook gelijk een mooie bos bloemen halen die je in huis kan halen om gelijk de lente ook in huis te halen. Dat is natuurlijk ook fijn. Na een winter en herfst wil je natuurlijk wel wat kleur in huis halen. En dat kan je natuurlijk goed doen met bloemen in huis halen. Dan fleur je gelijk het hele huis op. Dat doen bloemen namelijk met je en ik hou ervan.

Geef een reactie