Voorbereiden op (anale) seks? Dit zijn de beste hulpmiddelen!

Wil jij jezelf graag voorbereiden op (je eerste keer) seks of anale penetratie of ben je benieuwd naar anale stimulatie? Dan zijn seksspeeltjes de ideale oplossing! Door het enorme aanbod kan het echter lastig zijn om een goede keuze te maken. Geen nood, wij delen hieronder onze twee favoriete opties die leiden tot sensationele ervaringen en fantastische hoogtepunten!

Dildo’s voor beginners

De dildo is een populair seksspeeltje dat meestal de vorm en look heeft van een echte penis. Je hebt ze in alle soorten, kleuren, maten en materialen. Dit speeltje is gemaakt om te masturberen of om je partner te verwennen en kan door iedereen worden gebruikt, ongeacht je seksuele voorkeur. Wanneer je voor het eerst een dildo wilt aanschaffen, is een realistische dildo of een seksspeeltje van glas een goede keuze. De realistische dildo’s zien eruit als een echte penis. Zo hebben ze vaak een realistisch gevormde balzak en aders die over de schacht van de penis lopen. Begin niet te groot en ga voor een dildo met een invoerdiepte van rond de 15 centimeter. Dit is een prima formaat om mee te beginnen. Veel dildo’s zijn daarnaast voorzien van een zuignap, waardoor je ook zonder je handen te gebruiken plezier kunt hebben.

Klassieke buttplugs voor beginners

Een Buttplug is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en gebruik je voor anale penetratie. Deze sextoy is gemaakt uit verschillende materiaalsoorten en vind je in meerdere modellen en maten. Hoe ervaren of onervaren je ook bent, voor zowel beginners als ervaren gebruikers is er een bijpassende toy. Als je er eentje voor de eerste keer wil gebruiken, alleen of samen met jouw partner, dan is het best om met de klassieke plug met een gladde laag te beginnen. Houd daarbij ook de grootte van de buttplug in de gaten, begin langzaam en gebruik voldoende glijmiddel. Eenmaal je klaar bent om te experimenteren, dan kan je kiezen voor eentje met een geribbelde structuur, vibrerende of opblaasbare buttplugs, en zoveel meer.

Glijmiddel gebruiken is key

Enkele gouden tips & tricks! Gebruik altijd voldoende glijmiddel bij dildo’s en buttplugs. Glijmiddel op siliconenbasis droogt minder snel op dan glijmiddel op waterbasis. Dat betekent dat je anus minder snel stroef wordt en je de binnenkant van je darmkanaal niet beschadigt. Controleer van tevoren ook goed of het speeltje tegen siliconen glijmiddel kan. Check de verpakking of de gebruiksaanwijzing of vraag het aan de verkoper. Sommige materialen raken beschadigd of poreus door glijmiddel op siliconenbasis. Hierdoor slijten de speeltjes sneller en zijn ze moeilijker schoon te houden.

Geef een antwoord