Het perfecte GPS-systeem voor uw wagenpark

Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die werken met een zogenoemd wagenpark. Dit houdt in dat er meerdere voertuigen van het bedrijf gedurende de dag naar diverse locaties moeten gaan. Hier zullen de medewerkers vervolgens de nodige taken uitvoeren. Om dit allemaal bij te kunnen houden zijn er systemen ontworpen, zodat logistieke medewerkers of het management overzichtelijk kan zien hoe en waar alle medewerkers gedurende de dag aanwezig zijn. Een systeem zoals deze maakt gebruikt van gps-tracking. Dit houdt in dat er door een zender en ontvanger in het voertuig duidelijk bijgehouden wordt op welke locatie het betreffende voertuig wanneer is. Dit is voor de logistieke afdeling belangrijk om te weten, zodat er mocht er een spoedopdracht binnen komen, makkelijk een medewerker uitgekozen kan worden die deze klus op kan pakken. Een gps-tracking systeem is niet per se simpel, maar het heeft wel uitermate veel mogelijkheden die uw bedrijf erg goed kunnen helpen en ondersteunen. 

 

Het ideale GPS-systeem

Het GPS-systeem kan door zijn vele opties door veel diverse bedrijven gebruikt worden. Als bedrijf hoeft u uiteraard niet per se gebruik te maken van alle functies, zolang u maar de voor u noodzakelijke functies kan gebruiken. Al deze functies zullen uw medewerkers uiteindelijk ontzettend veel tijd schelen. Hierdoor kan er tegelijkertijd flink bespaard worden op de loonkosten, doordat deze administratieve taken nu door de belangrijke bedrijfsprocessen vervangen kunnen worden. Uiteindelijk zal de investering die u in een gps-tracking systeem zal doen zich dus ongetwijfeld terugbetalen. U bespaart dus tijd en loonkosten. 

 

Ontelbare functies

Gps-tracking heeft dus veel mogelijkheden die niet per se allemaal gebruikt hoeven te worden, maar de meeste functies zullen ook voor u handig zijn. De gps tracking auto zal alle informatie gedurende de dag meteen verzenden naar het systeem bij u op kantoor. Hierdoor kan u makkelijk de tijden van de medewerkers overnemen en daarnaast kunnen achteraf ook de ritten makkelijk bekeken worden. Door het koppelen van een tankkaart kan ook makkelijk gecontroleerd worden hoeveel er getankt wordt tijdens de ritten, waardoor deze kosten ook duidelijk verantwoord kunnen worden. Tevens worden er persoonlijke chauffeur id’s gekoppeld aan de personen, waardoor de rijstijl van de bestuurders zelfs gemonitord kan worden. Wanneer u als manager onderweg bent en even wil inzien hoe alles gaat, kunnen met de mobiele app ook alle overzichten bekeken worden. Hierdoor hoeft u niet per se achter de computer te zitten om alle werknemers en hoe zij er gedurende de dag voor staan te bekijken. Door al deze diverse opties kunt u er als manager of ondernemer zelf voor kiezen welke opties het beste bij uw bedrijf werken. 

Geef een antwoord