Liefde is…

Samen een badkamer uitzoeken. Mijn vriend en ik hadden laatst eens goed naar onze badkamer gekeken en realiseerden ons dat hij behoorlijk gedateerd was. Nou is het zo dat ik niet zo van klussen houd, dus ik zag tegen die toestand wel op. Niels zei dat hij het prima vond om dit met zijn vader te regelen. In de tijd dat zij bezig waren, kon ik bijvoorbeeld bij mijn ouders gaan logeren. Dan zou ik geen last hebben van de rommel en het niet kunnen douchen. Ik vroeg of hij daar echt oké mee was. Ergens vond ik het namelijk best asociaal om helemaal niet mee te helpen, terwijl het uiteindelijk toch ónze badkamer zou worden. Maar ik weet ook dat mijn vriend en zijn vader nou eenmaal goed in klussen zijn en dat ook leuk vinden. Waarschijnlijk zou ik vooral in de weg lopen. Dus ik nam het aanbod van Niels aan. Nu was het tijd om een badkamer uit te zoeken. En ja, dat vond ik dus superromantisch.

Veel keuze

Samen op de bank bekeken we online verschillende badkamers en bespraken we wat we mooi vonden en niet. Toen we een beetje een beeld hadden gekregen naar wat we zochten, zijn we per onderdeel gaan uitkiezen wat we wilden. We zochten eerst de wand- en vloertegels uit. Immers bepalen die voor een groot gedeelte de uitstraling. Vervolgens zijn we gaan kijken naar een douchecabine. Nu hadden we er een bad staan waar je dan in moest staan om te kunnen douchen. Het zou voor ons dus al een heel verschil uitmaken niet meer dat bad in te hoeven klimmen om te kunnen douchen. Het bad zouden mijn vriend en schoonvader eruit halen. Toen we in het huis gingen wonen, hadden we niets aan onze badkamer veranderd. Ook het bad hadden we toen laten staan, hoewel we beiden niet zo van het badderen waren. Daar kwam ook geen verandering in. Ik denk dat ik afgelopen jaren één keer de moeite heb genomen het bad vol te laten lopen.

Uitrekenen

Doordat er in plaats van het bad alleen een douchecabine zou komen, zou er wat meer ruimte zijn voor een ander badkamermeubel. We hadden namelijk maar één wastafel en eigenlijk zou het wel handig zijn een meubel te kopen met twee wastafels. Ook kozen we een mooi toilet uit. Voordat we zouden bestellen, zou Niels met zijn vader natuurlijk eerst alles goed uitrekenen of het uit zou komen met de afmetingen. Het is erg romantisch samen met je vriend op de bank te bespreken wat je mooi vindt en bezig te zijn jullie paleisje mooier te maken. Toen ik na mijn logeerpartij bij mijn ouders terugkwam en zag hoe mooi het was geworden, werd ik nog verliefder op mijn knappe vriend.

Geef een reactie